top of page
pexels-engin-akyurt-2736387.jpg

PPc zwembaden op maat

Bij AquaPower nemen we ruim onze tijd om van uw tuin een paradijs te maken. 

We staan klaar om uw zwembaddroom te realiseren! 

5.jpeg

PPc zwembaden op maat

Polypropyleen copolymeer (PPc) is een van de meest veelzijdige stoffen ooit, en door onze jarenlange ervaring ermee kunnen we van elke zwembaddroom een realiteit maken.

 

Het voordeel van onze Ppc zwembaden is dat het materiaal lichter en sterker is dan de meeste kunststof constructiepanelen. Het biedt ons de mogelijkheid tot zeer creatieve oplossingen voor de bouw van zwembaden. 

 

Dankzij de interne celstructuur zijn de panelen erg licht. PPc is zeer bestand tegen dynamische belastingen, bestand tegen de meeste chemicaliën, gemakkelijk te reinigen en 100% recycleerbaar. 

Filterinstallatie

Voor het zuiver  houden van uw zwembadwater is een goede filterinstallatie belangrijk. Dit kan niet zonder een kwalitatief filtersysteem.

Er kunnen verschillende soorten filters aangesloten worden op de door ons gefabriceerde zwembaden. Bij het ontwerp bepalen we samen welke filterinstallatie het best aansluit bij uw wensen. Daarnaast voorzien we de nodige skimmers, inlaten en uitlaten.

goirle-zwembadtuin-met-niveaus-2.jpg
kids_zwembad.png

Zwemmen van mei tot oktober

U wilt natuurlijk zo veel mogelijk gebruik maken uw zwembad.  Op het gebied van zwembadverwarming is een warmtepomp de beste methode: energiezuinig en met het hoogste rendement.

 

Een warmtepomp warmt het water op en houdt het daarna op een constante temperatuur. De warmtepomp wordt mee opgenomen in het filtercircuit van het zwembad. Onze zwembaden zijn perfect geschikt om het water te verwarmen met een warmtepomp.

Hoogwaardige zwembadafdekking

70% van de afkoeling van het zwembadwater gebeurt door verdamping. Met een afdekking controleert u het warmteverlies en bespaart u aanzienlijk op uw energiefactuur.

poolcover.jpg

Start vandaag nog met dromen! 

En plan uw afspraak in.

Want bij AquaPower staan we klaar om jouw droom te realiseren! 

bottom of page